Inredningstips till badrummet

 

Att inreda ett badrum kan vara en otroligt svår syssla. Det gäller nämligen att hitta möbler och inredning som inte förstörs av fukt, som fyller en funktion utan att ta upp allt för mycket plats. Detta kan otroligt många inredare en huvudvärk, det finns dock ett par olika tips som kan vara bra att tänka på när man inreder sitt badrum.

Använd dig av väggarna

Detta är någonting som många redan gör, men allt för många människor glömmer helt bort väggarna i badrummet och satsar helhjärtat på möbler som står på golvet. Det är visserligen fullt möjligt att ha bara väggar i badrummet och ändå få plats med allting. Men varför inte använda dig av väggarna för att få upp extra hyllor, krokar och mer för bättre förvaring i badrummet?

Du kan hitta fler inredningstips för ditt badrum i denna artikel på leva & bo om du har möjlighet att bygga om i badrummet för att möta dina krav.

Smart förvaring

Beroende på vad dina behov är så kan det vara värt att investera i smart förvaring. Om du till exempel bor ensam och inte använder några andra produkter än tvål och schampo så spelar det visserligen inte allt för stor roll. Men om du bor med din familj där flera familjemedlemmar använder gott om olika produkter för hud och hår så kan det vara en bra idé att investera i förvaring.

En populär lösning är en hörnhylla i flera plan där varje familjemedlem får ett enskilt hyllplan för att skilja deras produkter från andra familjemedlemmar. Genom att använda dig av en hörnhylla så får du mer utrymme över till annat då hörn vanligtvis inte används allt för mycket.